Wandering Traveler
Alies_cover3.jpg

ALIES TAX

(Online) teamcoach en trainer

Ik ben Alies Tax-Alberts, (online) teamcoach, feedbacktrainer en expert op het gebied zelfontwikkeling. Daarnaast ben ik hardloopster, groene vingers-bezitster, de vrouw van Fabian, half Drents, half Twents en inwoonster van Almere.


Ik geloof dat de verbinding met jezelf en met anderen tot meer geluk leidt. Het thema verbinding staat dan ook centraal in al mijn sessies.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als trainer en coach; eerst in loondienst bij het UWV en Tele2 en sinds 2018 als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven. Ik coach en train groepen bij onder andere PwC, BDO, FNV, Moneybird, Bestseller en verschillende zorginstellingen.

Mensen omschrijven mij vaak als warm, fris, open en energiek. Veiligheid en respect staan bij mij voorop. In mijn sessies creëer ik dan ook graag een omgeving waar anderen zich optimaal kunnen openstellen.

Wil je meer over mij weten? Neem eens een kijkje op mijn website. 

WILLIAM WILSON

Trainer en therapeutisch coach

Mijn naam is William Wilson, geboren op 4 april 1967. Ik woon sinds eind 2018 in Soest met mijn vrouw en twee jongste dochters. Mijn oudste dochter en enige zoon wonen op kamers en studeren.

Als moederszoon met een afwezige vader was het gericht zijn op de ander, mijn moeder, noodzakelijk. De weg van jongen naar man was een lange en eenzame reis.

Vanaf ongeveer dertig jarige leeftijd heb ik het mannelijke aspect in mijzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Mannenwerk, Systemisch Werk, Lichaamswerk en nog meer wegen tot zelfonderzoek, maken me tot de man die ik nu ben.

Ruim 12 jaar ben ik werkzaam als trainer en therapeutisch coach voor Phoenix Opleidingen te Utrecht. Daarvoor was ik 14 jaar werkzaam in het bedrijfsleven in Organisatie Ontwikkeling en MD-trajecten bij o.a. KPMG Consulting en Twynstra Gudde. Nu vanuit mijn eigen praktijk Transformatieplek.

Mijn stijl als begeleider kenmerkt zich als open en direct, warm en betrokken, met diepgang, lichtheid en humor.

Wil je meer over mij weten? Neem eens een kijkje op mijn website. 

Fotostudio87_1584_webw.jpg